Ponovno je živa voda nekaj, kar je nazaj v mojem življenju

Le en teden je bil dovolj in živa voda je začela učinkovati in poskrbela, da se je moje počutje neprimerljivo izboljševalo. Nisem si mislila, da se bo tako hitro zgodilo, ker je bila živa voda vseeno nekaj kar nisem pila več kot pol leta. Kar groza me je bila, ko sem to preračunala. Sicer sem jo prej pila kar nekaj let neprestano in se mi nikoli ni zgodilo, da bi na kaj takšnega pozabila. Potem sem jo pa v nekem trenutku pila vedno manj in potem sem jo nehala.

Ponovno je živa voda nekaj, kar je nazaj v mojem življenju

Sicer, če sem iskrena, se mi počutje zelo dolgo ni kaj preveč poslabšalo. Pričakovala sem, da se mi bo bolj poslabšalo, ampak sem imela kar srečo, s tem očitno. Nikoli se niti nisem, kaj preveč poglabljala v to, kaj bi se lahko zgodilo. Mislila sem, da se mi bo zagotovo ne nekem trenutku počutje bolj poslabšalo in če ne drugega bom takrat poskrbela, da se bo živa voda ponovno vključila. Ampak se kar nekaj mesecev ni prav nič poznalo na tem področju in zato so verjetno vsi ti meseci tako hitro minili. Šele kakšen mesec nazaj sem mi je zazdelo, da mi nekaj manjka in bi bilo moda dobro, da bi kaj naredila okoli tega. In seveda, ko sem malce bolje razmislila o tem, v čem bi lahko bil problem, sem se spomnila na to, da je živa voda rahlo pozabljena v mojem življenju.

Takoj sem poskrbela za to, da sem jo začela vsak dan piti. Poleg tega sem si kupila še nekaj čajev za razstrupljanje in sedaj sem za kar nekaj časa oborožena s tem, da si povrnem boljše počutje. Res bi bilo dobro, da bi se ponovno počutila tako, kot sem se počutila takrat, ko je bila živa voda nekaj kar se zelo dogo časa vsak dan pila.