Oljčno olje kot darilo

Bližal se je rojstni dan od moje sestre. Ker še kako dobro vem, kako moja sestra zdravo živi, sem najprej pomislila, kaj ji lahko kupim. Seveda sem razmišljala v smeri zdravega načina življenja. Tako se mi je porodila ideja, da bi ji lahko kupila domače oljčno olje. Vedela sem, da ga obožuje in da ga že nekaj časa nima. Enkrat, ko sem bila na obali, me je prosila, če bi ji ga lahko kupila, a nisem vedela, kam naj se obrnem. Želela je domače oljčno olje. Sedaj pa sem imela čas, da najdem domače oljčno olje. Imela sem dovolj časa, da povprašam svoje prijateljice, ki živijo na obali. 

Oljčno olje kot darilo

Tako sem dobila kar nekaj kontaktov, kjer bi lahko kupila oljčno olje. Odločila sem se za enega. Po telefonskem pogovoru sva se dogovorila, kdaj se bom oglasila pri njih. Ker nisem iz obale, sem skombinirala tako, da sem na obalo šla službeno in takrat šla tudi po ojčno olje. Seveda nisem kupila enega litra, kupila sem ji kar 6 litrov, ker sem videla, kako dobro oljčno olje imajo. Gospod je bil še tako prijazen, da mi je oljčno olje dal za probati. Povedal mi je tudi, kako lahko ugotovimo, katero oljčno olje je dobre kvalitete. Resnično lepa izkušnja. Tako sem tudi zase kupila 3 litre, gospod pa je bil tako prijazen, da je 1 liter meni podaril. Tako sem imela idealno darilo za mojo sestro. 

Morali bi videti, kako je pogledala, ko je bila darilna škatla tako težka. Ko je odpirala ni niti približno pričakovala, da bo v škatli oljčno olje. Bila ga je res vesela. Obožuje domače oljčno olje. Tako bo sedaj imela dovolj veliko zalogo. Ko pa si bo zaželela še olivnega olja, bom sama spet šla do tega gospoda, ker ima res dobro oljčno olje, pa še drago ni.