Moža zanima šampon proti izpadanju las

Pred nekaj dnevi je moj mož pri zajtrku načel prav posebno temo. Vprašal me je, če mislim, da šampon proti izpadanju las res kaj pomaga. Vprašanje se mi je zdelo čudno predvsem zato, ker ima moj mož lepe in goste lase in nobenega znaka plešavosti. Vprašala sem ga zakaj se zanima za to, pa mi je odvrnil, da zadnjih nekaj dni pri tuširanju izgubi veliko las. Ker ga skrbi, da jih bo preveč izgubil, je pomislil na šampon proti izpadanju las, da naredi nekaj preden bo prepozno.

Moža zanima šampon proti izpadanju las

Skušala sem ga potolažiti, da to nič ne pomeni, da spomladi lasje vedno izpadajo, da pa potem zrastejo novi. Vendar se mi zdi, da mi ni ravno verjel, rekel je, da mu tako množično niso še nikoli izpadali. Ker je bil njegov oče plešast že zelo zgodaj, ima od vedno strah, da se bo to zgodilo tudi njemu. Pripomnila se, da grem naslednji dan v trgovino in mu lahko kupim šampon proti izpadanju las, če se bo zaradi tega počutil bolje.

Naslednji dan sem v službi sodelavki zaupala, da me je mož prosil, da mu kupim šampon proti izpadanju las, ker se mu zdi, da jih preveč zgublja in da ga bom kasneje kupila v trgovini. Svetovala mi je, naj raje na spletu poiščem kakšen res dober šampon proti izpadanju las, saj so tisti navadni, ceneni iz trgovine pogosto slabše kvalitete. Sama na to nisem niti pomislila.

Potem je dobila še boljšo idejo, poklicala je svojo prijateljico, ki je dermatologinja in jo vprašala za nasvet. Dermatologinja je bila mnenja, da bi bilo dobro, da pride moj mož najprej k njej na posvet in pregled in bo ona ugotovila ali sploh potrebuje šampon proti izpadanju las ali pa mu mogoče primanjkuje vitaminov in mineralov. To pa se je po pravici povedano zdela tudi meni najboljša ideja.